New Project: Modern Apartment With Roof Terrace in Spain

I just finished developing the current project – apartment in Fuengirola in Spain and in today’s post I want to share with you the final renderings of it.

Apartment is located in a picturesque place with the view over the city and the sea. It has a huge rooftop terrace at the moment not usable, that clients wanted to convert into a cozy and relaxing family space.

The surface of the flat is around 80 m2 including the balcony, so I was working with quite limited space and low ceilings. The clients wanted to create modern up-to-date interior with some elements of classic design. We started with the living room since that is one of the main areas in the apartment that is usually shown to the guests.

Warm neutral color palette creates a very relaxed feel, moldings on the walls add coziness, while brass elements and dark wood give depth and interest to the interior.

Clients really wanted to have a fireplace in this room – we opted for gas model incorporated into credenza.

Master bedroom is decorated in earthy tones, we opted for subtle olive green color for walls and neutral beige furniture.

Built-in wardrobe provides a lot of storage, it is decorated in the color of the walls not to distract from other design features of this room.

This room has its own bathroom which we designed in light Carrara marble embellished by polished brass features:

Guest bedroom was transformed into a small home office with working desk, book shelves and sofa bed:

The second bathroom is also a laundry room, with washing machine, water heater and guest shower. We chose the same tiles for walls and flooring but this time with black accents:

The kitchen was made galley type with warm coffee color cabinets:

The apartment has a small entryway which we slightly extended removing part of the wall:

The apartment has a large balcony, big enough to accomodate dining table and sitting area. The circular staircase leads to the rooftop terrace.

Finally the rooftop terrace occupies a huge space of 80 square meters. We assigned the area for outdoor kitchen, shower and a closed glass pavilion with living area and dining table.